monster acaba oyun harici performansı nasıl ?
Bende arıyordum Pazartesi 6199 e
https://www.gittigidiyor.com/dizustu...0?id=523386221 bunu almıştım 6499 olmuş ancak monster sitesinden alırsan taksitte üzerine baya biniyor. Onun yerine gittigidiyordan bunu alabilirsin. Bu hem 16 gb ram hem i7 işlemci var. 2 gündür ağır oyunlarda test ediyorum çok başarılı.
tekrar merhaba
oyun bilgisayarları hakkındaçok bir bilgim yok. ben macbook kullanıyorum.alacaksam dell alırım sanırım. oyun konusundane kadar iyi olur bilmiyorum.
umarım sorunsuz bir canavar olur
asus tuf gaming fx504 kullanıyorum memnunum
attığım monster het anlamda şu ana kadar çok iyi 500 gb ssd var hafıza olarak sadece o biraz sorun. Ben ek olarak kendim aldım çünkü yetersiz.Az kalsın bende hp alıyordum o kadar alma dediler ki paraya kıyıp monster aldım. Hp ve Casper alma diye çok ikaz ettiler. Monster şu ana kadar benim açımdan parasının hakkını veriyor.
HP Pavilionun iş serisini kullanıyorum ve çok memnunum. Monster ve hp pavilionun oyun pclerini kullanan arkaşalarım var her ikiside çok iyi. Ben monsterin kasasını çok kaliteli bulmadığımdan pek beğenmiyorum. Performans açısından 2 cihazda seni üzmez. Ayrıca mağazalar çok yüksek fiyatlar veriyor mağazada inceleyip internetten sipariş ver.
Ben 4200 TL ye aldım hocam ve memnunum. Aralıkta öyle değildi fiyat ben Aralık'ta aldım. Blackfriday de indi o fiyatlata.
Benim işimi bu şekilde görüyor ama ilerde bende yükseltirim heralde.
CSGO full ayarlarda 170-200 fps ile oynuyorum.
Hp Pavillion Gaming Notebook geçenlerde 4.800'lere inmişti belki hala öyledir. Kullandığım en güzel dizüstü bilgisayardı
Arkadaşlar tekrar merhabalar araştırmam sonucu iki bilgisayarda kaldım
Sizce hangisini seçmeliyim?