Biraz önce okul mu ticaret mi diye başlık açtım fakat tam yazmadığım için lise vesaire üzerine yorumlar yapılmıs. Hukuk bitirmeme pek birsey kalmadı . Lise sondan beri de ticaret ile uğraşmaktayım . Ticarette ki gelirim ise gayet iyi ve işimde başarılıyım . Ama çok fazla zaman harcıyorum yani yaşıtlarım gibi maalesef yaşamın gereğini yaşamak yerine ben daha çok çalışmayı tercih ettim . Planım okul bitince ticareti bırakıp avukat olarak 1-2 sene tecrübe edindikten sonra savcı & hakim mülakatlarına hazırlanmaktı . Bu mülakatların zor ve biraz tanıdığa dayalı bir alan olduğunu farkettim . Daha sonra ise avukatlığın benim karakterime uygun olmadığına karar verdim . Savcı hakim mülakatlarına evet hazırlanabilirim ama emek verip yerleşemeyen , emek vermeyip (tanıdık sayesinde ) yerleşen çok kişinin olduğunu öğrendim . Ticarete devam etmemek istememin sebebi maalesef çok para kazanmak ve bu alandaki başarı hayattan olan bir beklentim değil . Neden diyeceksiniz ? Tüm samimiyetimle söylüyorum bende bilmiyorum para beni mutlu eden bir etken değil ticarette kendime yetecek kadar başarı olmakta . Hukuğa karşı çok mu önyargılıyım . Dışardan bir insanın yorumuna ihtiyacım var 🙏 ( Hukuk alanını tercih etme sebebim bu arada hayvan ve çocuklar için birseyleri daha da iyileştirmek istememdi)