Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar Superonline Fiberoptik sistem kurulu apartmanda onu kullanıyorum ,
kendi kullandığım bilgisayara ethernet kablosu ile bağlı modem bilgisayarı açtığımda diğer leptop ve telefondan giriş yapamıyoruz modeme reset atınca ancak bağlanabiliyoruz.

Bu durumu superonline yetkililerine belirttim durumu izah ettim ordaki arkadaş bana modemi değiştirdiğimizde durum düzelir dedi bir kaç abonemizde bu durumu yaşıyor dedi.
Bugün modem değişmeye gelen şahsiyet geldi modem hız testini ölçtü , ondan sonra 5g kapalıydı zaten açıp kapadı ondan sonra modeminizde bir arıza yok güncellemeleri yaptım dedi halbuki yaptığı gram bir iş yok modem değiştiricekmisiniz dediğimde bana dediği bir arıza yok değişirsek ücrete tabi tutulursunuz dedi e müşteri hizmetlerindeki arkadaş ücretsiz değişiceğini söyledi ne değişim var ne bir şey .

Ne yapmamı önerirsiniz sabah sabah bayada bir gerildim. Sözleşmede mart ayında bitiyor
Tek sorun yaşayan biri değilsin Bende Superbox kullanıyorum fakat vatandaşlar elimizdeki sağlam modemi alıp ayıplı sorunlu Zte modem dağıtıyorlar millete. 3 aydır sıkıntı yaşıyoruz ama adamların umrunda değil

Böyle bir ülke de yaşıyoruz işte.