Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba;

Daha önce başına bu banka ile böyle bir şey gelip sorun yaşayan arkadaş varsa konuya bakmasını ve nasıl sonuçlandığını yazmasını rica ederim. Her kurumsal firma ile yaptığım telefon görüşmelerini aynı onlar gibi kayıt altına alıyorum. Çünkü bir dedikleri ikincisini tutmuyor. 4 gün önce ATM yanındayken 600 tl paramı sıkıştırdım ve atm yanındayken bildirdim. Dün aradığımda halen sonuçlanmadı dediler kayıta baktı. Bugün aradığımda ise kaydınız bulunmuyor dedi. Nasıl kayıt bulunmaz falan diyince bir daha baktı tekrar bulunmuyor dedi. Sonra dedim ki siz nasıl kayıt tutuyorsanız sizle birlikte yapmış olduğum 3 görüşmenin de kayıtı bende mevcut dedim. Tekrar bakayım falan dedi nasıl bir olay ise kayıta ulaştı ve halen beklemede dedi. Ben bunların parayı geri vereceğine inanmıyorum olay dava ile sonuçlanacak gibi duruyor. Ayrıca ATM'ye giden teknisyenler parayı iç edip neden bölüşmesin ? Burada öyle bir para yok diyebilirler. ATM ye bugün tekrar baktığımda hazne açılıyor ve para giriş çıkışı sağlanıyor. Yani bu ATM'ye bakılmış ve düzeltmişler. Bu derece rezalet bir durum ile daha önce karşılaşmadım. O paranın orada sıkışması da ayrı bir gariplik zaten.

Başına bu tarz olay gelmiş arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Yapıkredi bankasında şubenin önündeki atmden işlem yaparken para sıkışmıştı 4bin tl gibi bir tutardı şube işlem yapmamıştı atm açıldığında işlem yapılacak demişti ertesi gün hesabıma geçmişti çok merkezi olmayan bir işbank atmsinden para çekip önce kartı verdiği için(kartı unutmasınlar diye) acelem vardı kartı alıp gittim parayı almayı unutmuşum 10dk sonra farkedip gidip baktım yoktu tabiki yerde falan atm geri çekmiş aradım söyledim 2 hafta gibi bir sürede geçti hesabıma. Geç de olsa geçer diye düşünüyorum.