arkadaşlar sistemin verdiği sayılara bakarak bende bu hafta ilk defa oynadım. Oynayınca sistemin bir takım kıyaslama eksiklerinin olduğunu gördüm tabi bu kıyaslamalar yine benim ön görülerim

örnek vermek gerekirse son haftayı baz almayarak onceki 2 hafta sonuçlarına göre son haftayı kıyaslayıp tahmin listeleri yürütmek. en çok çıkan sayıların son haftalara göre dağılımı, %'lik dilimde son beş haftayı diğer 4 haftaya göre ayrı ayrı sorgulamak gibi bir çok olasılık aklıma geldi. bu hafta eksiklere rağmen oynadım daha öncede dediğim gibi sistemin tutması gibi bir durum söz konusu değil ama amaç çıkma olasılığını arttırmak. Bir bakıma hobi gibi geliştirmeye devam edeceğim. belki zaman içinde kurduğum denklemler işe yaramaya başlayarak yüksek sonuçlar elde etmeye başlarım.
Üzerine basa basa tekrar söylüyorum bu öylesine geliştirilmekte olan hobi amaçlı bir sistem tutar tutmaz garantisini veremem buradan umut tacirliği yapıyormuşum gibi olmasın lütfen

arkadaşlar sonuçlara baktım en fazla 4 tuttu bunu normal bir şekilde de yapabiliyoruz sanırım

olsun maksat muhabbet olsun paylaşmak istedim. kıyaslamalar doğru ama örneklemelerin çoğaltılması lazım sanırım bu gafta çok fazla ardışık sayı geldi geçmiş haftalarla hiç alakası yok artık önümüzdeki maçlara bakıcas.
çalışmaya devam