_PatroN_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Framework kullanım şartınız var mı ?
- Başka servislerle etkileşimi olacak mı ?
- WhatsApp apilerinizi edindiniz mi ?
- Fonksiyonlardan kastınız nedir ?

BEN BUGÜN BÜYÜK/KURUMSAL BİR YAZILIM FİRMASINDA MÜLAKATA GİRSEM GEÇERİM

Bu cümleyi kurabilecek insanların fonksiyonları değil, sallıyorum Bounded Context, Infrastructure Layer, DDD, Factory Pattern, gibi kavramlarla aşina olup olmadığı sorulur.
Projenizin dökümanı hazırsa (teklif de olabilir) özel mesajdan ihtiyaçlığınızı yazarsanız detayları konuşabiliriz.

Beyefendi, forumda süslü parantez açıp kapatmayı bilen mesaj atıp iş alıyor, bir ay son şikayet konusunda işin nasıl berbat edildiğine/uzatıldığına dair şikayetler okuyoruz. Ben backend sistemleri bilmiyorum, yeterlilik ölçecek kişi de değilim. Eğer söylemim mesleğinize yönelik bir hakaret veya küçümse gibi algılandı ise özür dilerim, kusura bakmayın.

Yeterliliği SR. DEVELOPER arıyoruz ile belirtmiş olduğumu düşünüyorum. Saydığınız şeyler tamamen sizin iş geliştirme sürecinde, iş etiğinize bağlı olarak, müşteri memnun etme adına kullanacağınız alt yapılar veya kavramlar.
Benim için parametre "içsel değerlendirildiğinde" "evet ben PHP biliyorum ama bu geliştirmeleri sağa sola bakmadan yapamıyorum, bir kurumsala gitsem büyük ihtimalle iş alamam" özeleştirisi sunabilen kimselerin vakit kaybına yol açmaması ile alakalı idi. Herhangi bir şahsı veya developerı hedef almış değilim.

İlginiz için teşekkür ederim, özel mesaj yolu ile bilgi aktaracağım.

Yanlış anlaşılmaların önüne geçmek adına açıklamayı buradan yayınlamak istedim.