yagmurgurcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçerik pazarlama adına bilerek veya bilmeyerek gerçekten harika bir içerik oluşturmuşsunuz. Bir reklam metni çıkarsam ancak bunu çıkartırdım. Şirketi bilmiyorum hak ediyorlarsa yeridir. Hayırlı günler.
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Para versen babamın oğlunu böyle anlatmam. Söylediklerimde eksik var fazla yok inanabilirsiniz.

Örnek1:
Sunucuları taşıdık 2 gün hiç uyumadık. Son gece artık beden tükendi. Kafa durdu. Son 3 müşteri ve en kritik müşteriler. Sabah 8 de maillerinin çalışmaması demek adamların belki günlük cirolarının 100 bin lira aksaması demek. Saat 02:38 destek mesajı açtım. Durumu anlattım ve cevabını beklerken uyuya kalmışım masa başında. Sabah uyandım ilk işim firmaların sorunlarını düzeltmek için saldırdım işe. Bir baktım gece 04:18 de cevap gelmiş. İşlemler tamamlanmıştır diye.

Örnek2:
Mail sunucumuz kilitlendi, teknik arkadaşa ulaşamıyorum. Hiç bilmedikleri özel yazılım olmasına rağmen ricamızı kırmadı en azından sisteme girip hatanın ne olduğunu tespit ettiler. Kendi imkanlarımız ile biz düzelttik.

Örnek3:
Acil bir durum söz konusu oluyor bize ulaşamıyorlar. İnisiyatif kullanarak loglardan sunucu girişlerine ulaşıp sunucuda ki kritik sorunu düzeltiyorlar.

Örnek4:
BTK tarafından güvenlik açığı ihtarı geldi. Biz umursamaz davranırken bizden çok ilgilenip belki 5 kez telefon açtılar. Bize o hatayı düzelttirmeye zorlaya zorlaya ikna ettiler.

İnanın saymayla bitmez. Son kuruşuna kadar hak ediyorlar.