Güncelleme:
İmkanı olan gelmesin, tamamen vakit kaybı. Hele günlük hayatta ahlaklı, saygılı biriyseniz sinir küpü olursunuz arkadaşlar gitmeyin.
Hem kendim için hatıra hemde bundan sonra askere gidecekler için bilgi olması amaçlı bu konuyu açıyorum. Rahatsız ettiysem affola. Tecrübesi olanlar bilgi verebilirse çok iyi olur.
Komando yazmadığım halde bugün 1 İNCİ KOMD.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ çıkmış. Burdan da doğuya veya kıbrısa gidildiği söyleniyor. Sorun komando çıkması değil tabiki, ben 4 senedir panik bozukluk rahatsızlığı ile yaşıyorum. Yani zamansız kalp ağrısı, nefes alamama, yorulma, ölecekmiş hissi vb. Umarım bir sorun yaşamadan atlatırım. Yaş 25 bu arada, 1 hafta sonra gidiyorum.
Araştırmalarım sonucu gerekli olduğuna kanaat getirdiğim eşyalar (eklenmesi gereken varsa söylerseniz sevinirim)
- vatka
- bot tabanlığı
- fazladan don-atlet (kaç tane lazım olur bilmiyorum)
- boyundan askılı cüzdan
- şifreli kilit (kaç tane alınacağını bilmiyorum)
- pudra
- kulak tıkacı
- nakit ve bozuk para (ne kadar lazım olur bilmiyorum)
- eşofman
- yastık kılıfı
- terlik
- mendil-ıslak mendil (tuvaletlerde peçete olmadığından ötürü)
Telefon götürmeyeceğim, gerek olacağını sanmıyorum. Sıgara içmiyorum zaten.
Kafamın karıştığı konular
-Çanta mı valiz mi ne götüreyim şuan bilemiyorum. Tekerlekli bavul götürsem çok abes mi olur, kimisi lazım oluyor falan diyor.
-Otobüsle mi gidilmeli (sevk belgesinde 100 tl yol ücreti verileceği yazılmış)
-Hasta/rahatsız olduğunda ilaca ulaşmak sıkıntı olabiliyormuş. Acaba yanımda birkaç ağrı hapı götürsem sıkıntı olur mu
-Kitap götürmek istiyorum, bir sıkıntı olur mu
-MUV. ÖZELLİĞİ : (P-001) AVCI (P.MNG.K.ÇVŞ.) bu ne anlama geliyor