Merhaba arkadaşlar, öncelikle bu forumda ilk mesajım, herhangi bir hata olursa kusura bakmayın.
Resellerclubla 10 yıla yakındır çalışıyorum. İşin açığı ilk yıl attığım bir kaç ticket tan sonra bir daha hiç kullanmadım sitelerini. Whmcs api entegreli çalışıyor ve hiç desteğe ihtiyaç duymadım.
Ama son 1 aydır bir konuda (transferle gelen bazı domainlerin transfer esnasında uzatılmamış olması gibi ilginç bazı konularda) desteğe ihtiyacım var ve ticket sistemleri bir aydır çalışmıyor. Departman seçmemi istiyor ama departman seçilecek bi ekran yok. Canlı destek ve mesaj bırakma kısımlarıda sunucu hatası veriyor. Mailleri dışardan mail almıyor ve ticket açmam icin oto yanıt gönderiyor. Türkce destek verdikleri 0212 li bir numaraları vardı ama oda sitelerinden kaldırılmış. Geçtiğimiz aylarda da Türkiye lokasyon sunucu ve reseller siparişlerini durdurdular. Çekiliyorlarmı acaba yavaştan. Kafamı kurcalamaya başladığı için yarın ingilizce destek hattını arıycam ama öncesinde bilgisi olan arkadaşlar varsa yazabilirlerse sevinirim.
Öncelikle geçmiş olsun. 8 yıldır kendileri ile çalışıyoruz. Ticket sistemleri son 2.5 aydır sorunlu bunu kendilerine ilettik zaten. Ancak canlı destek üzerinden mesai saatleri içerisinde anında cevap veriyorlar. Yada eposta ile alakalı bir sorunda maksimum 48 saat i geçmiyor cevap süreleri. Biz bugün dahi canlı destek üzerinden bir sunucu problemini 10 dk giderdik.
Nihat isimli bir arkadaş bu konuda çok yardımsever. Türkiyede 1.5 yıldır reseller ve sunucu satışları zaten aktif değil. Bunu 2 kere mail şeklinde duyurdular.
https://tr.resellerclub.com/login adresi üzerinden mesai saatinde bu link üzerinde çıkan canlı destek penceresi alanından yardım alabilirsiniz.
Esen kalın...