Merhabalar, Türk Telekom hattını kullanmaktayım. Taahhüt sürem 2019'un sonunda bitiyordu. Ekim 2019'da arandım. Taahhüt süremin biteceğini, 3 GB ek internet ile taahhüt süremi uzatacaklarını söylediler. Ayrıca faturaya yansıyan tutarın bir miktar artacağını söylediler. Bende kabul ettim. Bugün faturama (Ocak) baktığımda 77₺ gözüküyor. Hemen hemen 2 katı fatura gelmiş. Bu arada kurumsal tarife kullanmaktayım.

Hemen Türk Telekom'u aradım ve taahhütümün bittiğini, istersem şu an kullandığım tarifeye ek +7₺ ile taahhütü uzatacaklarını söylediler.
2 ay önce bu işlemi yaptırdım dememe rağmen, 3 GB internet paketi yaptırmışsınız dediler. Resmen dalga geçtiler yani. Bende hattımı kapattırmak istediğimi söyledim bu seferde, kapattırma bedeli, yapmış oldukları 3 gb paketin tarife süresince alınacak ceza parası gibi bir ton masraf çıkardılar.

Yani hattı kapattırmaya çalışırsam XXX ₺ tutarında para ödemek zorunda kalacağım.

Ben bu durumu nereye şikayet edebilirim? Nasıl bir yol izleyebilirim? Parası sorun değil, ancak enayi yerine konulmak istemiyorum.
Hakkımın peşinden gitmek istiyorum. Hakkımı aramak istiyorum.

Herhangi bir yol bilmediğim için, sizlere sormak istedim. Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim.

İyi forumlar dilerim.