sedatyildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Enparayı ilk çıktığı yıldan beri kullanıyorum ve çok memnunum, az önce başıma gelen bir olaydan dolayı memnuniyetim 100'e katlandı. Olayı sizinle paylaşmak istedim;
Bir market işletiyoruz ve gün sonunda biriken parayı enparaya gecelik faize yatırıyoruz, gündüz ise mal alımlarını banka kartı ile yapıyor ve böylelikle nakite tekrar çevirmiş oluyoruz.
Yarım saat önce kasayı toparlayıp Finansbank ATM'sine gittim, işlemleri çok yavaş yaptı ve parayı yatıramadan "Yabancı cisim tespit edildiğinden paranıza el konuldu" dedi. Eve geçerken Enpara çağrı merkezini arayarak durumu anlattım, tutarı sordular ve "Beyan ettiğiniz tutar hesabınıza aktarılmıştır, eğer tutarı hatalı belirttiyseniz ATM sayıldıktan sonra eksik miktar hesabınıza yatırılıp/çekilebilir" dediler ve telefonu kapattığımda tutar hesaba geçmişti.

Şaşırdım çünkü; Enpara ile tanışmadan önce Vakıfbank da ayni işlemi yapıyorduk, böyle para sıkıştığında ertesi gün mesai saati başladığında ATM sayılıyor ve fazla çıkan tutar şubeye götürülüyordu, biz de şubeye dilekce verip 3 gün bekledikten sonra parayı alabiliyorduk.

Enpara bu gibi teknik arızalara aynı dakikada çözüm getirdigi için kutlarım. Müşterisine güvenen banka, enpara.

Dedikleriniz doğrudur bizde yaşadık aynı sorunu dediğiniz gibi çok hızlılar