Metins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende kuveytten aldım.3300 yatırdım,3000 tl limitli kart verdiler.Ama bu kartıda hemen vermiyorlar onaydann geçiyor.Benim sicilim bozuktu,kara listeye falan girdim.2 aydır kullanıyorum findeks puanım 0 dı şimdi 1120 çıkıyor.
Bu kartı zamanında çok araştırmıştım ama çok şükür 5 yılın sonunda kara listeden çıktım ve 2 kredi kartı hemen çıkarttım yüksek limitli. Şimdi harcamalarımı oradan yapıp ödemelerini yapmak ve puan kasmak. Size birkaç sorum olacak bu hususta;

Taksitlendirme yapıyorum dediniz ya gelen taksitler ve diğer harcamalar ile beraber oluşan dönem borcunu ödemek asgari borcunu ödemekten daha iyidir sanırım puan için vs doğru mudur ?

Bir de arkadaşım ne yazık ki borçlarını aksattı ve avukatlık oldu şu 1-2 aylık süreçte. Halbuki sicili ve puanı çok iyi idi ama maddiyat işte. Şuan hepsini ödedi ama en büyük korkumuz yine 5 yıl muhabbeti. Bu bahsi geçen kartı alsa bu kadar kısa sürede kara listeye girdi ama yine puan hesaplanıp çıkma şansı olabilir mi ? Siz ne kadar süre sonra aldınız kara listeye girdikten sonra ?