YavuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üzülerek söylemek istiyorum ki 3 ay sonra sunucu hizmetimi başka firmaya taşıyacağım. Üzülmemin nedeni hocamızın gerçekten müşterisine değer verip çaba sarf etmesi bu konuda tekrar kendisine teşekkür ediyorum fakat bu durum da son haftalarda değişmiş durumda zaten.
Dün başka bir firma ile anlaşıp 1 aylık deneme süresini başlattık bile. Şimdiye kadar gördüğüm en güzel performansı yaşıyorum.

Sormak istediğim ve aklıma takılan bir diğer detay (bu konuda bilhassa diğer sunucu şirketi veya bilgili kişilerden yorum da almak isterim) :
8 GB ram olarak aldığımız vps hizmetinde neden max 2 gb ram kullanımı sağlayabiliyoruz,

Neden bu ram hep full kullanımda görünüyor yoksa görünen 8gb olmasına rağmen bizim kullanabileceğimiz limit 2gb falan mıdır bir tür pazarlama taktiği mi bu? Kesinlikle yanlış anlaşılmasın sadece sebebini merak ediyorum. Ve bilmediğim için bu konuda detay istiyorum.
Bu detaylar sadece bende değil diğer arkadaşlarda da eminim böyledir ya optimizasyon ile ilgili bir sorun var ya da yanıltıcı bir durum söz konusu burada.
Merhaba YavuzTR,

Nedeni burada yer almaktadır; https://www.linuxatemyram.com/

İyi çalışmalar.