Arkadaşlar @Gf8 adlı kişiden 5 ay önce VPS aldık o günden beri çok performanslı ve ALLAH var çok ilgilendi 5 ay boyunca halada ilgileniyor birşey demiyorum.
Bugün cumartesi olduğu halde ofisi açıp destek verdi.
Şikayetçi olduğum konu şu 5 aydır hiçbirşey olmayan sitelerim bugün açılıp kapanmaya başladı sürekli aynı şey sitelerim kapandı dediğimde sunucu açık sunucuda birşey yok diye defansa geçiyor. Ben sunucuda birşey var demedim sitelerim kapalı napmam lazım yada birşeymi oluyor diye yazdım. Ticaret puanından başka vps alanlar varmı diye bakıp pm atıp sadece 1 kişiye sordum sizdede aynı sorun varmı diye var dedi.
Bende tekrar Gf8 adlı arkadaşa whatsapdan yazdım bu kişidede sıkıntı varmış diye hala sunucuda birşey yok diye savunuyor ben napim arkadaşım domain firmasınamı yüklenim

domainde sorun o zaman nedim. Sitelerimin kapalı olması neden kaynaklıysa bana söyle çözmeye çalışayım yada çalışalım. Ama dediğin tek şey sunucuda sorun yok yani 5 aydır ilgilenen kişi biranda değişti
Ama onada hak verdim herkes yazmaya başlamıştır bu durumda bende ticaret puanında bakarak birkaç kişiyi şuan açık gördüğüm kişleride konuya etiketlim onlardada sorun varsa çözüme kavuşturalım.
@videolarim;
@harddepo;
@ranuna;
@YavuzTR;
@maht;
@UfuX;
@REKALYON;
@LG700;
@SEOPro;
@videolarim0;