Ben de en az 10-15 yıldır Resellerclub müşterisiyim. Hosting hizmetini hiç kullanmadım fakat domain konusunda da hiç sorun yaşamadım. Bazı hizmetleri bazen yavaş oluyor ama bahsettiğiniz derecede değildi.
Eski üye olduğunuzdan dolayı öncellikle Resellerclub hesabınıza girip TR mi yok Global sitenin üyesi misiniz belirlemeniz gerekiyor. Ben mesela Resellerclub TR sitesinden giriş dahi yapamıyorum. Fakat Global siteden üyelik girişi yapabiliyorum ve ona göre destek alıyorum.
Türkçe destek için p.tesi-cuma arası ticket açabilirsiniz. Ticket için giriş yapmanıza da gerek yok. bkz:
link
TR Resellerclub'a girince chat destek bölümünde Türkçe isim görünüyor. Direk oradan da iletişim kurabilirsin. Üye girişi yapabiliyorsan ise panelden destek talebi göndermen, içinde tüm sipariş no vs. detayları vermen önemli. Çünkü onlarda daha önce konuştuğun kişi bulmak zor olabiliyor.
Eğer Resellerclub TR sayfasıyla işin yoksa Global sayfadan destek alabilmek için üye girişinden sonra destek bildirimi yaptıktan sonra ben 1-2 saatte hemen destek aldım. Ayrıca üyelik mailimde gönderilen müşteri temsilcisi mailine de yazdığımda o mail aktif değilse bile kim yetkiliyse okunuluyor ve bana geri dönüş yapılıyor. Bu yolları da deneyebilirsiniz.