Ayzeta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar, öncelikle bu forumda ilk mesajım, herhangi bir hata olursa kusura bakmayın.

Resellerclubla 10 yıla yakındır çalışıyorum. İşin açığı ilk yıl attığım bir kaç ticket tan sonra bir daha hiç kullanmadım sitelerini. Whmcs api entegreli çalışıyor ve hiç desteğe ihtiyaç duymadım.

Ama son 1 aydır bir konuda (transferle gelen bazı domainlerin transfer esnasında uzatılmamış olması gibi ilginç bazı konularda) desteğe ihtiyacım var ve ticket sistemleri bir aydır çalışmıyor. Departman seçmemi istiyor ama departman seçilecek bi ekran yok. Canlı destek ve mesaj bırakma kısımlarıda sunucu hatası veriyor. Mailleri dışardan mail almıyor ve ticket açmam icin oto yanıt gönderiyor. Türkce destek verdikleri 0212 li bir numaraları vardı ama oda sitelerinden kaldırılmış. Geçtiğimiz aylarda da Türkiye lokasyon sunucu ve reseller siparişlerini durdurdular. Çekiliyorlarmı acaba yavaştan. Kafamı kurcalamaya başladığı için yarın ingilizce destek hattını arıycam ama öncesinde bilgisi olan arkadaşlar varsa yazabilirlerse sevinirim.
Destek sistemleri o kadar kötü ki, tarifi bile imkansız. Sorun olduğunda bulabildiğimiz Türk yada yabancı temsilcilere durumu aktardığımızda, arıyorlar soruyorlar ama yinede orada tıkanıyor sorun. Hem global hemde Türkçe destekten ulaşmaya çalışıyoruz. Youtube'dan embed ile çekilen eğitim videosu sebebiyle (abuse) nedeniyle müşterimizin alan adını durdurmuşlar. 21.günün sonunda açtırabildik alan adını.21 gün boyunca gelen cevaplar genelde "domaini biz suspend etmedik", "inceliyoruz (ama dönüş yok)", "temsilciniz izinde geldiğinde ileteceğiz" vb.

Yılbaşı öncesinde kampanya yapacağız, firmanızıda dahil edelim,eskiden bizimle çalışıyordunuz neden şimdi çalışmıyorsunuz diye defalarca ofisi aradılar, mail attılar. API'leri iyi fakat domain konusunda çalışılacak en son firma.