OzanERCAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana Arabulucuda Kıdem ve İhbar tazminatım için bir rakam teklif ettiler. Kabul etmem durumunda nisan ayında ödeme yapacaklarını beyan ettiler. Ben kabul etmedim. Arabulucuda tamamen anlaşmanıza bağlı işliyor durum.
Genellikle arabulucuda kişinin acil ihtiyacı olabilir düşüncesiyle hak ettiğiniz tutar değilde daha düşük bir tutar öneriyor firma. Kabul edip etmemek sizin insiyatifinize kalıyor.
SGK dan iş çıkışınızı kaç numara üzerinden yapmışlar biliyor musunuz ? Aranızda yıl sonuna kadar tazminatın ödeneceğine dair imzalanan belgeyide zaten sunucaksınız avukata. noter huzurunda olmadığı için bir geçerliliği olur mu olmaz mı emin değilim.
İstanbul Bakırköy semtine yakınsanız benim avukata gidip ücretsiz bilgi alabilirsiniz tüm süreçler hakkında.
27.madde sanırım. Zaten ekonomik koşullar vsvs yazılmıştı fesih kısmına. Onlarda sıkıntı yok.
Belgeler eksiksiz. Mail ve yazışmalarda mevcut. Yani ödememe sorunu olmaz sadece süreci uzatabilirler. Bende süreci hızlandırmak istiyorum. Sizin avukat bilgilerini iletirseniz danışmak isterim.