IgraLAB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Bir sanal ofis firmasından sanal ofis hizmeti satın aldım ancak kesinlikle memnun değilim, fatura bilgilendirmesi yok, giden kargolar ve postalar sözde bana ulaştırılacaktı ancak hiç bir şekilde tarafıma iletilmiyor ben bu firmayla olan anlaşmamı sonlandırmak için bugün bir e-posta gönderdim ancak 5 ay önce imzaladığım sözleşmede 2 ay önceden bildirmem gerektiğinin yazıldığını söylediler yani 2 ay boyunca ister/istemez onlara ödeme yapacağım.

Bildiğim kadarıyla devlet nezdinde her sözleşme geçerli olmuyor keza firma kendini korumak için tüketici haklarını ihlal eden maddeler ekliyor, haklarım nelerdir ve ne yapabilirim bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim?
ayrıca bir belirtme daha yapayım, eğer ki sözleşmede firmanın bariz ve kesin olarak yükümlülükleri yazıyorsa (sözleşmeleri onlar hazırladığı için yuvarlak geçmiş olabilirler) yükümlülükleri yerine getirmemek gerekçesi ile tek taraflı fesih hakkı kullanılabilir. Bunu da karşı tarafa yazılı (mümkünse noterden ihtarname) ile yapmak gerekir.