Merhaba,
Bir sanal ofis firmasından sanal ofis hizmeti satın aldım ancak kesinlikle memnun değilim, fatura bilgilendirmesi yok, giden kargolar ve postalar sözde bana ulaştırılacaktı ancak hiç bir şekilde tarafıma iletilmiyor ben bu firmayla olan anlaşmamı sonlandırmak için bugün bir e-posta gönderdim ancak 5 ay önce imzaladığım sözleşmede 2 ay önceden bildirmem gerektiğinin yazıldığını söylediler yani 2 ay boyunca ister/istemez onlara ödeme yapacağım.
Bildiğim kadarıyla devlet nezdinde her sözleşme geçerli olmuyor keza firma kendini korumak için tüketici haklarını ihlal eden maddeler ekliyor, haklarım nelerdir ve ne yapabilirim bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim?
Merhaba,
Hukuka aykırı maddeler sözleşmede yer alamıyor, alsa da geçerli olmuyor. Ama burada gerekçe sen 2 ay önce bildirseydin ben ona göre hazırlığımı yapar yeni müşteriler bulurdum. Bildirmediğin için ticari zarara uğruyorum. Bir nevi işten ayrılmak isteyen personelin ihbar süresi kadar çalışmak zorunda olmasıdır. Personel ihbar süresinde çalışmak istemezse ihbar süresi için firmaya ödeme yapıyor. Buradaki amaç ta aynı şekilde şirkete erken bildirerek şirketin makul sürede yeni personel bulmasıdır.
Bana göre yasal yollara başvursan da bir sonuç alamazsın diye düşünüyorum.