YILMAZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir yaraticiya inanmiyorum demedim . Dunyada sadece ailesi musluman oldugu icin muslan olan ya da bulunduklari ulke nedeniyle musluman olan bir cok insan var. Bunun mantikli olup olmamak ile alakasi yok. Takilmam normal degil mi? Islam sorgulamamiza karsi mi?
İslam sorgulamanıza tabiki karşı değil. Sadece sürekli negatif olarak yorumlamanız tuhaf sorgulayacaksanız pozitif olarak sorgulamanız lazım diye düşünüyorum inanmak istiyorsanız. Bütün bunların hepsini anlamak için bütün ilme hakim olmanız gerekiyor. En basitinden örnek versem size İbn-i Sina'nın yazmış olduğu tıp ile alakalı kitabı eline versek kimseye ihtiyaç duymadan anlayabilir misiniz ? Bence anlayamazsınız, anlasanız bile eksik yalan yanlış olur. Bir söz vardır, yardım doktor adamı candan, yarım hoca adamı dinden eder. O yüzden bu sorularınızın cevaplarını verecek birçok alim var hocam hem delillerle kanıtlayabilecek hemde aklınıza yatacak şekilde emin olun.

Velhasılı kelam, İbni Sinayı yaratanın kitabını birisinin aracılığı ile anlayabiliyorsan bırakta onu yaratanın kitabınıda açıklayan birileri olsun.