Arkadaşlar soru başlıkta yazdığım gibi. Hetzner ile çalışanların bilgisini rica ediyorum.
Ayrıntısına gelince , geçen ayın 21 inde talep ettim açıldı fakat fatura tarihi 23 olarak belirlendi ve 23 ünde karttan 164 Euro kesildi. Bu ay pahalı gelince ayın 22 sinde içerden başka daha uygun fiyatlı bir serverı tercih ettim 64 Euro yalnız yanında 69 Euro kurulum diye bir fiyat daha varmış ben onu veya gibi gördüm. Dolayısıyla Fatura çıkınca 64 + 69 Euro fatura kesmişler. (Halbuki bu aynı uygun server dışardan tıklayıp aldığında 76 Euro ya alabiliyorsun. adamlara da yazdım , Niye 64+69 = 133 Euro ödiyeyim , dışardan 76 Euro öder alırım dedim.

Cevaplar çok saçma VAT dır kdvdir falan deyip ilgisiz saçma sapan cevaplar verdiler.
Bu yukarda saydığım sebep bu serverı 64 Euro hatta 76 Euro ya çevirmediler. Şimdi soru şu ;

(Lütfen Hetzner kuulanmış bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim . Mesela daha evvel iptal eden arkadaşlar olmuştur)

22 sinde filan o ay iptal kabul ediyordu sanırım tam 23 ünde eski servera iptal talebi yolladım (Cancellation yerinden) ama 1 ay sonra 22 sini gösteriyor. Şimdi ikisini de iptal yollamak istiyorum.
Yani 164 Euro + 64 + 69 Euro = 297 Euro Fatura gözüküyor. Ben şimdiden ipta talebi yollayacağım. Sonuçta 1 ay daha zorla kullandırmazlar sanırım. Kredi kartı da Sanal kart oduğu için içinden de çekemezler. Sorun olur mu ? Bunlar İstanbulda anlaşmalıymış diyenler var..durduk yere kullanmadığım server için 297 Euro ödemek istemiyorum ?