Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ilk başta birbirimizi arkadaş görürdük. Bi baktım asık oldum. Nasıl oldum bilmiyorum ama bu aşk denen şey beni de buldu. Kıza hal harekwrimden anladı sevdiğimi. Bana arkadaş kalabilecegimizi ötesinin olmayacagını söyledi. Beyler ben bi sekilde bu kızı kalbini kazanmam lazım. Bana olan arkadas duygularini aşka çevirmem lazim . Ne yapabilirim. Lutfen Yrdimci olur musunuz
Merhaba hocam,

Öncelikle anlamanız gereken bir şey var, karşınızdaki farklı bir birey ve onun da kendine özel duyguları ve düşünceleri var, sizi sevmeye zorlayamazsınız ama tabi ki de yapabileceğiniz şeyler var. Ama kolay değil.

1- Ya sevgili olarak yanında durabileceğinizi ya da hayatından tamamen çıkacağınızı açıkça belirtin (söylemek yeterli değil, buna önce sizin ikna olmanız lazım, ya tamam ya devam) "En kötü beni reddetse bile arkadaş olarak yanında kalırım, öyle onun yanında olsam bile mutlu olurum." olabilecek en yanlış cümle.

2- Bu benim caseimde böyleydi, herkeste çalışacak diye bir şey yok. (Benim şu anki kız arkadaşım önceden çok yakın arkadaşımdı ve biz arkadaşız, seni arkadaşım olarak görüyorum demişti.) Ben; "Bak bu yaptığımız şu şu şu aktiviteler normalde sevgilinin elinden tutarak gideceğin yapacağın şeyler, eğer bunları sen benimle yapmayı seçiyorsan, sen beni sevgilin olarak görmesen bile ya o açlığını benimle gidermeye çalışıyorsun bencilce ya da sen de bir şeyler hissediyorsun ama korkuyorsun bir sebepten, yani bütün suçu benim üzerime atma. Eğer ben bugün seni sevgili olarak görüyorsam sen beni arkadaş olarak görürken bunda senin de payın vardır." dedim üzerine konuştuk ve bugüne geldik çok şükür.