Selam herkese günaydın.
Bilgisayar modelim HP-15af110nt
Dün akşam BIOS güncellemesi yaptım. Ardından reboot attı otomatik. Neyse 5 dk falan bekledim yüksek sesli fan sesi ve siyah ekran tövbe bilgisayar açılmıyor. Bir kaç kombinasyon denedim açılmadı halen açılmıyor. Sabah oldu messenger üzerinden ulaştım falan filan garantisi bitmiş dediler. Ne kadar dedim telefon numaranızı verin arayıp söyleyelim dediler. Asıl sinir bozucu olay burası işte bu bilgisayar aynı sıkıntıyı bana 8-9 ay önce yaptı 200 TL verip yaptırdım. Neyse geçtik şimdi hp ye aradılar beniiiii.
Selamın aleyküm aleyküm selam kaç para dedim. 2739 TL KDV Dahil. Dalgamı geçiyorsunuz dedim hayır dediler. O sırada telefon açıkken Googlea bilgisayar modelimi yazdım ve emsal fiyatları ortalama 2000 TL. Bunu söyledim ama parça onarım değişim fiyatımız bu şekilde dedi. İsterseniz kampanyadan yararlandırabilifiz sizi dediler. Ne kampanyası dedim 3200 TL ve üzeri bir bilgisayar aldığınızda 480 TL gibi bir indirim uygularız dediler. Sağolun dedim kapattık telefonu. Ardından kendim aradım müşteri hizmetlerini Doğan diye Bi arkadaş çıktı sağolsun halimden anladı hak verdi bana. Kendini benim yerime koydu ve anakart değişiminin mantıklı olmadığını söyledi. Şimdi arkadaşlar bu olay başına gelen var mı varsa nasıl çözdü yardımcı olmanızı istiyorum. Eğer bilen kimse yoksa vercem yine 200 TL yaptırcam
Herkese tekrar günaydın