8 ay önce 3.500 aldığım lenovo notebooku aldığım günden beri kullanamıyorum. Bilgisayarın açılıp kendine gelmesi 5 dakikayı buluyor. Kapat tuşuna mouse ile tıkladığımda bilgisayar donup 3 dakikada kapanıyor. Chrome 1 dakikada açılıyor. Masaüstüne sağ tıkladığımda menünün açılması 10 saniye sürüyor.
8 aydır bilgisayarda fotoğraflarım vs.olduğu ve yedekleyemediğim için garantiye göndermemiştim 15 gün önce bir harici hdd aldım ve bilgisayarı garantiye götürdüm. Vatan Bilgisayar mağazasında cihazı inceleyen arkadaşın yorumu "şaka gibi" oldu

Servis talep formuna da özellikle değişim veya iade istediğimi belirttim.
Cihaz servise gitti ve 15 gün sonra geri döndü, yapılan işlemler "işletim sistemi silinip geri yüklendi,fan temizliği yapıldı"
Aldım bilgisayarı eve getirdiğim, eskisine göre değişen bir şey yok bilgisayar yine aynı. Şimdi ne yapalım tekrar mı garantiye göndereyim?
Servise ayar oldum işletim sistemi silip geri yüklemeyi ben de yapabilirdim ve garantiye göndermeden son gün denemek için yaptım da zaten. Yetkili servis diyoruz bizden çok şey bilirler sonuçta diyoruz windows yükleyip gönderiyorlar cihazı