Merhaba, oncelikle nerdeyse 1 ay evvel bir bilgisayar satin aldim. 2 gun sonra bilgisayar geldiginde 8gb yerine 4gb rami oldugunu fark ettim. Trendyol bunu mail olarak bildirmemi istedi ve tam 8 gun de oyle bekledim. Mail geldi iade gonderin dedi gonderdik.
Adam diyorki icindeki tirnak oturmamis taktik duzeldi. Bende diyorum ki benim aldigim urun 0 lenova degil mi ? İcini actiginiz bilgisayari bana gondermeyin. 0 ini istiyorum.
Degisimde iade de yok, hepsini aciyoruz falan diyince trendyolu aradim. Siz isterseniz degisim isterseniz iade alirsiniz tamamen haklisiniz kusurlu urun size gonderilmis diyorlar.
Neyse bu pazartesi konustuk tamam gondereyim yinr memrun olmazsaniz iade alacagiz dediler. Bugun cuma ve halen kargoya verilmemis. Sebebini soruyorum; Trendyol belirli bir kargo kotasi var o dolmus her gun 2 kez deniyoruz pazarteside deneyecegiz olmazsa mng den direk ben gonderecegim diyor. Bunun ustune ben yine iade istiyorum deyince olmaz molmaz dedi. Trendyolun olur verdigini soyledigimde ise pazartesi bir olsun durumlara bakalim olmadi iadeyi degerlendirelim diyor.
Sahiden beynim yandi ne yapmali bu durumda ?