Birisi işte sizin de kafanızı karıştırmış. Arkadaş elmalarla armutları neden karıştırıyorsunuz.
%50 gider hakkı size tanınmış. Yok öyle birşey diyen gelsin beri. Kaç tane dosya kapattım. Bir tanesi geri gelmedi. İnceleme başka bir şeydir veya o anlık bu konulardan haberdar olmayan bir memur söylemiştir. Ama %50 gider hakkı net. Kim çağrılmış benim bir tane mükellefim geri çağrılmadı.
Yapacağınız şey aldığınız ödemeler konusunda vergi dairesi ile anlaşmak ve gönüllü uyumluluk kapsamında 449 nolu tebliğ hükümlerine göre beyannamenizi vermek.
SİZ DE BUNU ANLAMIYORSUNUZ.
Bunun yerine insanlara süreci çok karmaşık gibi anlatıyorsunuz. Süreç karmaşık değil cezalı oluyor muhakkak ama mahkemeymiş eski hakimmiş bırakın bunları.
Para alındı mı alındı vergi ödendi mi ödenmedi ne mahkemesi.
Neyse uzatmanın da bir manası yok çok uzadı. Siz hakikaten bilen biriyle karşılaşmadığınız için uğraşıp durmuşsunuz. Hala daha bilmediğiniz birşeyleri burada anlatmaya çalışıyorsunuz. Yazınızın son satırını atlamışım yıllarca uğraşıp mağdur olmuşsunuz. Bildiğiniz gibi yaparsınız artık ben genel bir durum için yazmıştım siz hakaret edince uzadı. Daha yazmıycam.
Dediğim gibi sağlıcakla kalın...
Beyenfendi yanlış yorumlamışsınız YANLIŞ! Vergi kacırıcak olsam beni her cagırdıklarında gitmezdim. Aldıklarımı satar giderdim.
enim ifadelerimden vergiden sogutmak cıkıyorsa sizin ifadelerinizden de VERGI KORKUNC BIR SEYDIR cıkıyor! dikkat edin.
Sizin haberiniz yok galiba ama %50 beyan edenler tekrar cagırıldılar. Forumda takip ediyorsanız gormussunuzdur.
Eğer hala yazdıgımı okusaydanız zaten gelir vergisini ödemek istediğimi ama yapamadıgımı anlardınız. Ama malesef okumuyor okumuyor bir de üste çıkıyorsunuz.