Merhaba arkadaşlar bilenler bilir Adwords reklam hizmetleri sağlamaktayız yani evimde genellikle pc başında çalıştıgım ve severek yaptığım bir işim var ama nedense hep akşam saatlerine işlerimi erteliyorum mesela 8 de bir başlıyorum sabah bu saatlere kadar çalışıyorum 10 gibi ancak uyuyabiliyorum sonra 6 gibi uyanıp 8 gibi işe başlıyorum bu lanet düzenden kurtulmak için her yolu denedim olmuyor

ciddi ciddi 2 gün uykusuz kalıp akşam uyuyayım diyorum ertesi gün çalışmaya dalıyorum bakıyorum saat sabaha karşı 5 olmuş yine

gülüyorum ama resmen kader gibi yapıştı bu üstüme a sosyal bir durumda doğurdu 30 gündür herşeyi siparişle alıyorum dışarı belki bir kaç saat çıkmışlıgım oluyor çünkü uyanık oldugumda hep akşam ve benim işlerim hep sabaha kadar sürüyor var mı bir öneriniz ?
beslenme kaliteni arttırmakla başlayabilirsin, kötü karbonhidrat fazla tüketmekten kaçının ve hareketsiz bir yaşama sahipseniz günde 40 dk hafif tempolu yürüyüş akşam 9'dan sonra telefon ve ışık saçan her şeyi yatacağınız odadan uzak tutun