KsempatiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba öncelikle bu konuyu herkesin aldığı hizmeti mutlaka kontrol etmesi gerektiği için yazıyorum firmaya yeni geçtim iki gün oldu ve iki gündür sorun yaşamaktan bıktım.

Ve işin en can alıcı noktası bu sabah beni arayıp hattınızda adsl tanımlı arkaplanda onayınızı alırsam sizi vdsl 35 mb paketine geçireceğim diyen bir bayan. Ne kadar güzel değilmi iki gündür anlatmak istediğimi iki gün sonra anlayacak kadar sağlam bir müşteri hizmetleri var. Hadi biz az çok anlıyoruz bakıyoruz ayarlıyoruz itiraz ediyoruz peki bu işten anlamayıpta vaad edilen hızları alacağını sanan kontrol etmeyenler sizce ne durumda ve hangi hızları alıyor. Ayıp gerçekten ayıp paketim35 mb . zaten paneldede kocaman yazıyor dalğa geçer gibi onay istiyolar arka planda adsl diyorlar daha iki gün önce geçtiğim türknet şimdide zaten sözde bulunduğum pakete beki geçiriyor.
2 senedir kullanıyorum müşteri hizmetlerini elimden gelse boğacam. 3 5 tane alkolik mi oturuyor orda bir türlü anlayamadım.

Destek kaydına "internet bağlantım sık sık gidiyor" yazıyorum "modeminizde arıza vardır" diye cevap geliyor. Modemde arıza olmadığına dair dsl'nin down olduğuna dair modem günlüğünü iletiyorum "saha ekiplerini yönlendiriyoruz" diyorlar saha ekiplerinden cevap geliyor "geldik evde yoktunuz" diyorlar. Allah düşürmesin öte yandan internet süper

Bu arada son mesajınız güldürdü (bu süreçte internetim kapalımı olacak internetim komple gittide)