BU FİRMA İLE ÇALIŞACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE
2018 yılında başlamıştım ticarete bu firma ile .
Hostinglerinde çok sıkıntı görmedim kesilme vs.
2019 yılının başında yenilememe kararı verdim ve bıraktım .
Tekrar hizmeti aktif edeyim deyip girdiğimde oluşturulan faturayı ödedim hizmet aktif edilmedi . Daha sonra ticket atıp sistem üzerinden cevap bekledim " Aktif edilince bilgi verilecektir . " dendi .
Yedeklerimin ve sitelerimin olduğunu bunu sunucudaki yedekelrinizden aktif edermsiiniz diye sordum bikaç bilgi istendi verdim onun üzerine cevap gelmedi 2 saat kadar .
Canlı desteğe bağlanıp durum hakkında bilgi istedim 4 e kadar geri dönüş yapılır dendi bekledim .
4.40 gibi tekrar bağlandım canlı desteğe açamayacaksanız ücret iadesi yapın r10 a yazıyorum dedim telefonla aradı şahıs ve aynen şu kelimeleri kullandı .
" Size insanlık yaptık zamlı paketi aynı fiyattan yaptık yedeklerinizi yükledik siz r10 a yazacam demişsiniz " Bunun üzerine iademi talep ediyorum deyip kapattım telefonu.
Velhasıl firma profesyonel bir iş yapmıyor kendince insanlık yaptığını zannedip daha konuşmayı beceremiyor . Zam var yapamıyoruz dese bir sürü hosting firması var alırım iademi gider başka yerden alırım hizmetimi .