androidoyuncusu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba. 25 yaşında birisi olarak küçük büyük forum üyelerinden yardım istemek için bu konuyu açmış bulunmaktayım.
Öncelikle orta dereceli güzel bir işim arabam ve aileden kalacak evim var.

Ancak ben bugüne kadar hiç mutlu olmayı becerebilmiş birisi değilim. İyi niyetliyim ancak bazı sınırları aşamıyorum.

Mutluluk için evlilik düşündüm ancak evlilikte olmuyor. Kimi arasam kimi denesem olmuyor. (Bugüne kadar hiçte olmadı) Açık olarak söylemek gerekirse, mutsuzluğumun bir sebebi de bu.
----- Çünkü bana bakan kızlar benimle konuşmak istemiyor. Konuşanlar ertesi gün vazgeçiyor. (Bununda neden kaynaklandığını bilmiyorum.)

Allah'a şükür borcum yok. Ancak biraz para hırsım var ve bunu yenmek istiyorum. Mutsuzluğumun sebebinin birisininde bu olduğunu düşünüyorum.
  1. Gezmek istiyorum ancak gezmek için çaba göstermiyor hep aynı kalıyorum
  2. Farklı deneyimler yaşamak istiyorum ama çaba göstermiyorum
  3. Sevgili, kız arkadaş yapmak istiyorum ancak hep karşılıksız umutlanıyorum
  4. Nefis başka şeyler istiyor. Hatta kusura bakmayın zina.
Bunları yapmak istiyorum ancak başka bir şey beni kısıtlıyor. Beynimde her zaman konuşan bir ses var. Ne yapacaksın, gezeceksin de ne olacak, birçok kişi zina yapıyor sen neden yapmıyorsun, dünya sana mı kalacak vs...

Şimdi ben artık kendimi değiştirmek ve tamamen kendim ile barışık olmak istiyorum.
  1. Öncelikle değişim için neler yapmalıyım
  2. Nelerden başlamam gerekiyor
  3. İnsanları tanımıyorum ne gibi ortamlara girerek onları tanıyabilirim.
Bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
Hocam hobi edin balık tutma, dans,tiyatro, fitness bişey bul kendine bide senle göz teması kuran eli ayağı düzgün tanıdığın/tanımadığın herkese selam ver. Başka bişey yapmana gerek yok en fazla 1 ay içersin de hayatın değişir.