Hocam doğrumu yazdınız 250 mt2 diyorsunuz mutfak ufak diyorsunuz. 6 daire olan bi apartmanın toplam metrekaesi 291 mt2

bana biraz fazla gibi geldi. Brüt hesapmı yaptınız ? bahçesi var ise onudamı kattınız.
Şimdi gelelim önerilere Hocam. 8 aylık bebeğim var ve şu anda 2 güne yeni aldığım eve taşınıyoruz. Bu konuda sana tavsiyelerimden bahsedim.
Eşiniz 7 aylık hamile ise şu anda taşınma süresi ona uygun değil. Sonuçta muhakkak kendisinin yapması gerektiği şeyler olacaktır. Doğumdan sonra 6 7 ay bebek kendine gelene kadar yine bişey yapması mümkün değil.
benim eşimin annesi olmasa çok zorlanırdı.
Şu anda oturduğunuz evden mennunsanız eğer. Çocugun dogmasını 8 9 aya kadar en az büyümesini beklemelisiniz. Peki bu 9 aylık süreçte neler yapılabilir? Hocam 250 mt2 bi eve4+1 değil 5+1 iyi bir projeyle ev yapılabilir.Bahsettiğiniz rakamlar doğru ise tabi.170 mt2 kareye kadar 4+1 ev yapmak mümkündür. cocugunuz 9 aya gelene kadar inşaatınız biter ve hayallerinizdeki evi yaptırabilirsiniz.
Gelelim aile ve anlaşma durumlarına. Eşinizin sıcak bakmama sebebi neler? Ailenizle iyi anlaşabilirmi? Alt katta veya üst katta oturmak pek birşeyi farkettirmiyor önemli olan sizin anlaşabilmeniz ilerde arada kalmayasınız? Cevaplarınızı İyi anlaşıyor olarak düşünürsek. Yeniüst kat yaptırın bakın keyfinize derim

En alt katıda Dilerseniz kiraciyav verirsiniz kiraya vereceğiniz kişiyi iyi seçerseniz skıntı yaşamazsınız.
Düşüncelerim bunlardır

Allah sağ salim cocugunuzu kucagına almayı nasip etsin.Mutluluklar dilerim.
Merhaba,
Evin toplam arasasi 412 m2
Yaklasik 60m2 den fazla bahcesi var iki arac girisi var arasinda duvar var bahcenin sagli sollu iki arac girebiliyor giriside ayri zaten en alt katin girisi ayri diger katlarin girisi ayri.
Evet esim 33-34 haftalik hamile tasinma suresinde ona dusen bir is yok açıkçası tasinma sebeblerimden biride bu olasi durumlar icin aileme yakin olmak hani olurda hastalik gibi durumlarda ve ya anlamadigimiz durumlarda annem yani basimizda olur.
Esimin sicak bakmama konusunda evin konumunu sokagi mahallesini beğenmiyor ek olarak plani begenmiyor oda mutfagi kucuk oldugu icin birazda hakli aslinda gunun buyuk cogunlugu mutfakta geçiyor.
Birde sebeb olarak diyor ordayken hic vakit ayirmazsin bana diyor

)
Sabah akşam yukarıda olursun onun disindada hep disarda olursun diyor.
Cok sukur ailemle anlasiyor fakat tasinma dan sonra anlasmazlik olurmu bilemem belkide kuşku su bu yöndedir.
temizligide yapildi evin boya badanasi gerekiyor eger ikinci kata tasinma olursa.
Evin iki odasi cok cok buyuk diger odalari orta buyuklukte.
Buyuk olan odalari bolmeyi dusunuyorum esyalarimin sigacagi sekilde. Artani ilede calisma odasi yapmayi planlıyorum.
Alt yapi icinde turk telekoma dilekce veya dogrudan mudur arkadasimin babasi rica ile evin altina fiber ekletebilirmiyim bilmiyorum fakat enazindan sokagin basina fiber alt yapisi getirtebilirim.
Insaat konusunda bir kac insaatciya danistim max 2 ay a bitirilir diyorlar ama kış geliyor o zamanda.
Dogalgaz hatti olmadan yeni daireyede yerlesilmez. Oda cok zahmetli bir sürec
Kiraci konusundada aslında 2 gun oncede anlastik kontrat günü pruz cikti bi kira pesin 1000 lira depozito istemistim kirayi verdikten 2ay sonra diger kirayi verebilirim dedi o konuda anlasmadik.
Yorumunuz ve öneriniz den dolayi tesekkur ederim