Hocam doğrumu yazdınız 250 mt2 diyorsunuz mutfak ufak diyorsunuz. 6 daire olan bi apartmanın toplam metrekaesi 291 mt2 bana biraz fazla gibi geldi. Brüt hesapmı yaptınız ? bahçesi var ise onudamı kattınız.
Şimdi gelelim önerilere Hocam. 8 aylık bebeğim var ve şu anda 2 güne yeni aldığım eve taşınıyoruz. Bu konuda sana tavsiyelerimden bahsedim.
Eşiniz 7 aylık hamile ise şu anda taşınma süresi ona uygun değil. Sonuçta muhakkak kendisinin yapması gerektiği şeyler olacaktır. Doğumdan sonra 6 7 ay bebek kendine gelene kadar yine bişey yapması mümkün değil.
benim eşimin annesi olmasa çok zorlanırdı.
Şu anda oturduğunuz evden mennunsanız eğer. Çocugun dogmasını 8 9 aya kadar en az büyümesini beklemelisiniz. Peki bu 9 aylık süreçte neler yapılabilir? Hocam 250 mt2 bi eve4+1 değil 5+1 iyi bir projeyle ev yapılabilir.Bahsettiğiniz rakamlar doğru ise tabi.170 mt2 kareye kadar 4+1 ev yapmak mümkündür. cocugunuz 9 aya gelene kadar inşaatınız biter ve hayallerinizdeki evi yaptırabilirsiniz.
Gelelim aile ve anlaşma durumlarına. Eşinizin sıcak bakmama sebebi neler? Ailenizle iyi anlaşabilirmi? Alt katta veya üst katta oturmak pek birşeyi farkettirmiyor önemli olan sizin anlaşabilmeniz ilerde arada kalmayasınız? Cevaplarınızı İyi anlaşıyor olarak düşünürsek. Yeniüst kat yaptırın bakın keyfinize derim
En alt katıda Dilerseniz kiraciyav verirsiniz kiraya vereceğiniz kişiyi iyi seçerseniz skıntı yaşamazsınız.
Düşüncelerim bunlardır Allah sağ salim cocugunuzu kucagına almayı nasip etsin.Mutluluklar dilerim.