Sıkıldım artık sigaradan yemin ediyorum bir tane daha içersem kusucam. Lanet meret 6 yıldır peşimde nefesim daralıyor, gece uyuyamama derecesine geldim. Sosyal çevrem bozuluyor. Pisliği, kokusu ayrı dert, maddi manevi zararı ayrı dert valla bıktım ya!
An itibariyle sigarayı bırakıyorum. Daha önce de 6 ay bırakmıştım çok zor olacak benim için ama vazgeçmeyeceğim. Konuyu buraya açıyorum çünkü diğer sigara içen akranlarıma, büyüklerime hatta küçüklerime bir anlam teşkil etsin, belki ilham veririm motivasyon bakımından destek olurum. Yaşadığım her süreci harfi harfine samimi bir şekilde yazacağım ki bırakmayı düşünen ama bu kararı almakta zorlanan insanlar nelerle karşılacak, neler yapmalı bir bir görsün, okusun ve bilsin. Ayrıca Çarşamba günü aile doktoruna da gideceğim. Bu sigaranın verdiği 6 yıllık zararı nasıl vücudumdan atarım, nasıl normal insanlar gibi olurum bunları konuşacağım. Elbette burada da paylaşacağım.
Yarından itibaren gün-gün, hafta-hafta gelişmeleri paylaşacağım. Umarım herkes kurtulur bu meretten!
bende bırakma kararı aldım gunde 3 paket gıdıyordu. son 3 haftadır 2 gune 1 pakete dusurdum. deneyımlerını paylaşırsan takipte olacağım. teşekkürler şimdiden