Taahhüt verdiğiniz ay sayı gün sayısına göre indirimli aldığınız fiyatın taahhütsüz tutarını öderseniz sorun olmaz örn : taahhütlü 50 mgbt internet 100 tl ise taahhütsüz : 150 lira ise 2 ay taahhütlü kaldınız : 2X50 = 100 tl ekstra ödemeniz gerekli
Yaklaşık 2-3 senedir superonline kullanıyorum, ilk bağlattığım zaman müşteri hizmetleri şöyledir böyledir dedi bağlattım bir süre sonra dediklerinden eser kalmadı. 2 seneyi atlattık yaklaşık 2-3 ay önce taahüt bitti müşteri hizmetleri ile görüştüm. akk kalktığını ancak hızın sabitlendiğini söyledi. 50 mgbt hız 100gb adil kotalı paket aldım, özellikle 3 kere sordum daha sonra değişmez dimi dedim evet beyfendi sabit dediler. Tabi bende inandım ve taahhüt yeniledim.
Arada 2 hafta geçti hız 7-8 mgbtlere düştü. 2 Aydır sabrediyorum ancak son 1 aydır her akşam 5-6dan gece 12-1e kadar hızım 2-3 mgbtlere düşüyor ve pingim 400-500lere çıkıyor. Akşamları hiç birşey yapamıyorum.
Müşteri hizmetlerini arıyorum anlatıyorum bana söylediğiniz hizmeti alamıyorum diyorum. Modeme bağlı cihazları soyluyor vs. Hiçbir telefonda pcde indirme güncelleme yapılmıyor, yapılsa bile 1 aydır her Allah'ın günü aynı saatlerde olacak hali yok. İşin içinden çıkamayınca bölgenizde altyapı çalışmaları yapılıyor diyorlar, 3 aydır altyapı çalışması var ben anlamadım, madem çalışma var, madem beni mağdur ediyorsunuz o zaman buna telafi edin. 100gb kota var inanın nasıl doluyor anlamıyorum her ay ek kota alıyorum aylık 150tl'den fazla internete para ödüyorum aldığım hizmete bakın.
Böyle şikayet konuları açmayı sevmem ama artık bezdim gerçekten.
Daha önce böyle bir sorun yaşayan çözebilen oldu mu?
Veya taahhüt bitmeden aboneliği iptal etsem neye göre ceza ödüyorum bilgisi olan var mı?