Farklı yerlerden kalte aramaksızın demonte dolaplar aldım malzeme kalitesi içlerinde en iyilerden biri yukkoydu.
Pakette vuruk kırık olması kargodan çok gönderici ile alakalı bunu gördüm. Neden derseniz, paketi sadece kutulayan ve bir tur kolibantı çeken de var(heryeri kırık dagılmış geliyor) köşelerine sert mukavva koyan starforları güzel döşeyen sağlam paket yapanda var(adorenin paketlemesi harikaydı).
Kargo ülkemizde kanayan yaradan beter kanser bence.
12 Temmuzda MNG ile 4 parça kargo gönderdim,3 ü alıcıya gitti biri gitmedi. 1 ay aradım nerede ne oldu diye. Bulamadılar. Ürün gıda maddesiydi bozulacaktı ondan,tazmin dilekçesi şubeye verin dediler. Şubeye gittim alıcı şubeyi arayıp ısrarla beklediler kuryede çıktı.Kurye teslim etmeyi unuttum arabada kalmış dedi bi de sordu teslim ediyim mi neyapayım diye. Genel müdürlük 1 ay bulamadı, şube buldu. ürün bu gün itibariyle teslim edildi mi ? Hayır . Tazmin dilekçeme yanıt geldi mi? Hayır. Nezaman gelir diye sordum? 1 ay sonra da 10 ay sonrada belli olmaz dediler. Kısacası kargonuz kayıp mı oldu bu ülkede hiç bir hakkınız yok.