nokie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yönetici, aldığı sorumluluk ve harcadığı zamana karşılık toplantı kararı ile aidatlardan muaf tutulabilir. ancak normalde karar alınmadıysa yönetici aidat öder.

ilk toplantıya yeterli katılım olmuyorsa,ikinci toplantı çoğunluk aranmaksızın yapılır ve karar verilir. karar geçerlidir.
Yönetici sabah akşam geziyor yaptığı tek şey bu ve çoğu zamanda konuda belirrtiğim gibi apartman içinde sigara içiyor, harcadığı bir zaman yok yani benim gözümde apartmanla ilgisi 0

Ek olarak apartmanımızda üst katlardan sürekli balkonumuza ve aracımın üzerine çay, dem ,sigara izmaritleri ve aklınıza gelebilecek herşey halı silkeleme halı yıkama sonucu balkona gelen köpüklü sular ve aracımın üzeri sürekli balkondan atılan cisimlerle kirleniyor bu konuda ne öneririsiniz? maliklerin isimlerini bilmediğim için davada edemiyorum uyarmama rağmen apartmana yazı asmama rağmen hala aynı devam ediyorlar.