Bizdeki tüm telefon konuşmaları, görüşmeler kayıtlıdır. Dilerseniz .zip yapıp tüm herkesle paylaşırım hiç çekinmem. Saatler tutan kayıtlar var onaylıyorsnaız belirtin hespini yayınlayacağım.

Siz en son telefonda bana kesinlikle bu üslupla konuşmadınız. Madem eticaret iadesi değil barkod iadesi idi, neden bunu heryerde bangır bangır 5500 TL ödedik yandık? şeklinde aktediyorsunuz? Google'da yazdığınız yorum yakıştı mı?

Biz siz memnun olun diye kaç haftasonu kaç gece mesai yaptık?
Bizim bu iş için çalıştırdığımız personelin aylık gideri ne kadar hesap ettiniz mi? Sizin işiniz için bu personel kaç ay sadece ama sadece sizin işiniz çalıştı? Biz bu işten kar ettik, cebimize attık ta biz mi yanlış hesaplıyoruz? Herşey iyiydi, bir madde kalmıştı ki akınsoft'a geçtiniz, aradan 40 gün geçti sonra iade'yi kabul etmediğimde bu kadar kötü olduk öyle mi?
Google'da yazmışsınız ya "Helal etmiyorum" diye. Siz bu şekilde haklı olduğunu iddia ettiniz konudan oluşan mağdurum konumunu abarta abarta yazarak, okuyanları kışkırtarak hırsla yazıp burada çalışan benim dışımda 8 kişinin evine çoluğuna çocuğuna götürdüğü ekmeğin üstüne çamur atıyorsunuz.
Biz 5500 Tl peşine düşüpte üstüne yatma çabamız olsaydı internette iMağaza diye arattığınızda 5 6 tane bu gibi olumsuz yorum değil, binlerce çıkardı. Ama böyle birşey yok doğru da olamaz zaten. 12 yıldır helalimizle ekmeğimizin peşindeyiz. Öyle olmasaydı zaten 5500 TL alıpta 10 ay boyunca sizinle bu kadar yazışıp saatlerce telefonda kritik yapıp çözüm aramaya çalışmazdık. En fazla "Ne olacak sağda solda yazar bırakın boşverin" der bir daha ulaşamazdınız. Biz böyle yapmadığımız halde yine aynısını da yaptınız elbette. Ben yazmanızdan rahatsız değilim, buradaki emekleri, yapılanları, insanların sizin işiniz yürüsün diye geceyarılarına kadar çalıştırıp sorunu çözün dediğime evimize gitmediğimize yanarım.
Ne zamanki sizi reddettik o zamanki biz merdivenaltı *********** olduk.

Ben hala davranışımın arkasındayım, siz de buyrun bu abartmalarınızı devam ettirin.
Sizi bu vakitten sonra hiçbir şekilde memnun etme imkanım yok. 500 TL'ye r10'dan size yazdığımız kasa modülünü zaten yazdırırmışsınız söylemenize göre.
Zihniyet ve bakış açısı bu olunca söz burada biter.
Siz mağdur, biz zorbayız.

Bol bereketli hayırlı kazançlarınız olsun.