WebKadir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar ablam kitappatik.com adlı siteden 288 TL'ye KPSS kitapları almış ancak site sanırım *********** ve iyzico kullanıyor. İyzico'dan geri iade talep edebilir miyiz
Öncelikle internet sitesinin iletişim kısmında yeralan irtibat numaralarından iletişime geçmen ve yine aynı şekilde iletişim formu kısmından iletişime geçmen. Şayet sizlere her hangi bir geri dönüş yapmıyorlarsa iyzico ile iletişime geçebilirsiniz. Biraz ağır/resmi bir üslup ile konuşmanızı tavsiye ederim.
Alıntı
Farklı bir int. sitesinden bende bir alışveriş yaptım ve benim de başıma böyle bir iş geldi. Bende ödeme yöntemi firmasını arayıp gerekli izahatlarda bulundum ve aynen şunu dedim, "siz şuanda müşterinizi koruyorsunuz fakat ben ürünleri alamdım geri iade de yapmıyorsunuz. Bankadan chargeback işlemi başlatacağım ardından da savcılığa suç duyurusunda bulunup firmanızın da adının geçeceği bir dilekçe sunacağım" şeklinde belirttim. O gün bir telefon trafiği oluştu ki anlatamam. Netice olarak 3 gün sonra ürün kapımda