UfukKuskaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben şöyle bırakmıştım Oruçluymuş gibi gördüm kendimi bırakmıştım. Birde bi hap kullandım bıraktığımda aşırı istek yapmıştı champix ilacın adı ama tavsiye etmem Bunların haricinde sigarayı bırakmak için yeni teklonoji var beyne sinyal gönderiyorlarmış 1 seansta olay bitiyor gidenler var arkadaşlarım çevremdeki insanlar ve bıraktılar pahalıda değil 300₺ idi şimdi kaç bilmiyorum. Ama beyne sinyal filan attırmam ben😂 Bu işi kayseride yapıyorlar ve yaptıranlar aklıma gelmiyor diyor 😂 Belki sizde bunları denemek istersiniz.

Valla hocam aslında sinyal felan degilde biz oyle bir alıştık ki 10-15 senedir iç babam iç artik hayatimizla birlesmiş yani şuan deseler bırak bırakamam sinyal felanda olsa içerim En azindan sabah icmeyelimde gunde 2 pakete sabitlensin yoksa 3 e cikiyor

Ama hic baslamamak kadar guzel
Birsey yok insallah ufak kardeslerimiz durumun hassasiyetinin farkina varır özenmezler

NobraN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk uyandığımda paketin yarısı gidiyor , bende ilk birkaç saat yemek yemeyi sevmiyorum. 2-3 bardak sade nescafe ve yarım paket sigarayla güne dinç başlayıp , yorgun bitiriyorum

Aynı beni tariflemişsin hocam tıpa tıp aynı bu meretten yemek yemeyide unuttuk kahvalti kültürünüde yaziklar olsun valla .

Akciger hastaligi temiz hastaliktir 4-5 ayda Diger tarafa kesiyor biletimizide bu koah felan var bunlar süründürüyor Allah gostermesin

kadirbilici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yaklaşık 13 sene içtikten sonra bıraktım 2 sene içmedim ilk 15 gün zorladı sonra attım. askere gidince yine başladım geldim yine bıraktım şimdi yine içiyorum 1 aydır

Ama kendi kriterlerinizin olmasını tavsiye ederim.

Hayatım boyunca kalkar kalkmaz sigara içmedim , Çayla içmem , kola ile içmem .
Yemek yer yemez içmem , Yürürken içmem , tatlı bişey yediysem en az 15 20 dakika su içer tat kalmayana kadar beklerim.

insanın kendini kontrol edebilmesi ve kriterlerinin olması gerekir.
Kendi bedenimize bile hükmedemiyoruz.
Aciz insanlarız ama en azından kontrol altına alabilmeliyiz.

Umarım biran önce bu yanlıştan dönersiniz.
hocam böyle içsem yeter bana fazla birsey istemiyorum biz yiyoruz senin yanında arkadaşın dediği gibi

Not; cevaplayamadığım arkadaşlarım kusuruma bakmasın tek tek mobildeyim cok tesekkur ederim

SaMuSiA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmzamdaki sigarayı bırakma konuma bakmanı öneriyorum.
Umarım ÖZGÜR olursun hocam..

Hocam sizin videoyu izledim inanın izlemeye başlarken sigarayı bırakma düşüncesi aklımda bile yoktu hatta konuya bakarsanız sadece sabahları içmemek için yardım istiyor bir care arıyordum.

Ancak bu videonun sigarayı bırakmamız gerektiğini düşünmemi sağlayacak kadar güçlü olduğunu tahmin etmemiştim ne kadar boş ve anlamsız bir şekilde neden sigara içtigimizi çok güzel bir şekilde açıklıyor.

Açık bir zihin temiz bir kafayla izlemek daha makul.
Video öneriniz için çok teşekkür ederim algım biraz ters Yöne kaydı sigara kullanan arkadaşlarında izlemesini şiddetle tavsiye ederim.

İyi geceler