Aleykum selam hacı abi, aslında kötü olan şu faizden uzak durmaya çalışıp bu sistemleri inceliyorsun, fakat bu sistemlerin hepsi aynı... bende ev için ve araba için araştırmış bir kardeşin olarak söylüyorum kafandaki peşinat ve ödeyebileceğin miktarı söyle hangisi arabayı erken teslim edecekse ona yazıl mesela aklımda fuzul vardı onlarda ve bu sistemlerde araba fiyatının yarısını verdiğinde bunlar zaten arabayı 2-3 ay içerisinde sana teslim ediyor.
Benim ödeme planından bahsedeyim sana nasip olsaydı 40 bin liralık bir araba ve aylık 750 tl ödeme ile 40 ay gibi bir süre için 3. ayda arabayı teslim alacaktım. Güzel tarafı peşinatın toplam meblağın yarısı olması bu da teslim tarihini çok erkene çekiyor.
Vesselam.
Allah daha iyisini nasip etsin inşAllah size.. şuan fusuloto ile görüştüm teslimat tarihi ayarlıyorlar uygunsa olur derim onlara bekliyorum açıkcası.. 🙏
40 bine araç alın hocam. Paranızın iki katı bu dönem için borçlanmak taksite girmek pek mantıklı değil. Güzel bir araç bulun biraz binin biraz bakım yapın kar koyup satın. Diğer türlü para katlamak için yatırım yapmanız gerekiyor.
40 bin tlye temiz ve kmsi düşük araç bulamadım gerçekten 70 bine jetta var otomotik dizel mesela iyi gibi bilmiyorum