Korkmaz43 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk telekom altyapısını kullanıyorum Turknette ama Türknet ilgilenmiyor Türk telekom ekipleri hiç iplemiyor bizden hizmet almıyorsunuz diye. Yoldan Türk telekom ekibi bile çevirdim aç onlara talep ilgilenirler dediler bastılar gittiler. Bu kopma sorununu kesinlikle Türk telekom abonesi iken yaşamıyordum Türknette bu sorunu tattım.
Türknet'in yapabileceği bir durum yoksa, Türk Telekom'un altyapısına müdahale edemiyor sadece bildiriyor ve Türk Telekom bu duruma müdahale etmek zorunda. "iplemiyor" diye bir şey yok hocam. Hakkınızı arayacaksınız.
Ben kendi evime alt yapı getirmek için aylarca uğraştım, Türknete bildirdikten sonra ilgilenilecektir. Modem arayüzünüzden bana hat değerlerinizi gönderir misiniz? zyxel ise modeminiz. sistem monitörü > xDSL İstatistikleri kısmında.
Eğer hattınızın desteklediği hıza yakın bir hız alıyorsanız kesinti oluyor olabilir hızınız düşürülürse probleminiz kalkacaktır diye düşünüyorum.

xAdk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TÜRKNET PİŞMANLIKTIR ! Abonelikten sonra hadi ulaşın bir tane müşteri temsilcisine Kaç ayım eziyet gibi geçti allah uydunet'ten razı olsun tek vadettiği hizmeti veren firma gerisi gözümde anlamsızdır.
Ben neden ulaşabiliyorum.