Merhaba,
Anladığım kadarıyla, Kabası ve incesi biten avm nin dekorasyon işleri yapılıyor, kiralama içinde firmalarla görüşülmeye başlanmış.

Arkadaşınız bu aşamada AVM den hisse satışı mı yapacak, Doğrumudur?
-Hisse satışından kastınız nedir? m2 cinsinden mi verecek yoksa kiralanan mağazalardan mı hisse verecek.
-Vereceği hisse, Tapudan mı olacak? yoksa müstakil veya kat mülkiyetli mi?
-Avm nin konumu, mağaza sayısı, şehir merkezine uzaklığı nedir?
-Boş dükkanlardan, kiracı gelene aidat alacak mı?

Yukarıdakilerle beraber bir kaç sorumuz daha var, İsterseniz telefon numaramı bırakayım bir görüşme organizasyonu yaparız hemde yerinde görmüş oluruz.

İlave olarak yukarıda sorduğum bir kaç soruya buradan cevap verirseniz bu işe talipli çıkar.

BalabanTURK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Bir tanıdığımın Ankara'da kalabalık bir semtte AVM inşaatı var. İç dizaynı 2 ay içerisinde başlayacak. Dükkanlara yerleşme konusunda ilgili markalar ile konuşuldu ve anlaşma aşamasındalar. AVM'den hisse satışı yapacaklar ve bununla ilgili bir reklam çalışması veya ilan tarzı bir duyuru yapılacak. Konu hakkında nerelerde reklam yapılabileceği veya nerelerde ilan açılabileceği ile ilgili bir fikrimiz yok. Bu durum ile ilgili önerilerinizi bekliyorum. İnternet de biraz araştırma yaptım fakat bu gibi hisse satışları için sahibinden .com tarzı yerler tercih ediliyor. Başka bilmediğimiz bir yer var mı ki diye önerilerinizi almak adına sormak istedim. Başka nerelerde reklam yapabiliriz ?
Satış hakkında ise, ciddi bir şekilde hisse almak isteyenler var ise, yüz yüze görüşülebilir. Ben fiyat olarak bir şey sormadım. Ama ilgilenenler var ise hisse fiyatı hakkında bir rakam öğrenebilirim. Bölge'nin kendi nüfusu kalabalıktır ve çevresinde de yüzlerce yeni yerleşim alanları mevcut. Yani bölge, kendi insan potansiyelini her türlü karşılamaktadır. Dışarıdan gelinecek komşu semtleri dahil etmediğim halde durum budur.
Bölge ve AVM konumu hakkında buradan bilgi verilmemektedir. Ciddi olarak düşünenler ilgili kişi ile irtibata geçirilecektir.