caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Villa tamamen rastgele bir örnekti, daha basit bir örnek mi istiyorsun, batıda insanlar, özellikle yazılımcılar günün belli saatini GYM'e ayırıyor. Düzenli et yiyorlar ve protein alıyorlar.
Türkiyede bunları edinmek için hem maaş, hemde işinden arta kalan bolca zaman lazım. Bunları bulmak herkesin imkanında değil. Ama bunlara sahip olmamak umrumda değil.
Sahip olsam daha güzel olurdu ama yine umrumda değil.
3. sayfada (https://www.r10.net/off-topic/211935...-piyasa-3.html) arkadaşın yorumu var, Profesor112'nin. Demekki geçinmeyi beceren geçiniyor, hemde 2 çocukla, ne çocuğu ayrı evlerde kalan koca koca adamlara bakarak geçiniyor.

Bu arkadaş isyan etti diye kimse değişmez, anca insanlar gaza gelir böyle sanalda birbirini yer.
Devlete 4. sarayı ben mi yapıyorum, temelinde mi çalışıyorum? devletin yaptığı şeyler beni ilgilendirmez, ben vergimin bana dönüp dönmediğine bakarım.
Fransa 10 kuruşluk benzin zammını böyle mi düzeltti? yellow vest damage
O zaman yakalım yıkalım ortalığı, arabaları ateşe verelim herşey düzelsin? (!). Ben hiçbir zaman benim vergimle, senin verginle, onun vergisiyle alınan otobüsü yakmanın, camları kırmanın çözüm olacağını düşünmüyorum, sokakta duran hiçbir şeyle alakası olmayan masum arabaların takla attırılıp, gasp edilip, yakılarak 10 kuruşluk zamma da karşı çıkılmasına karşıyım.
Karşı çıkacaksan oy vermezsin.
yine siyasete kayıyor konu, kilitlemesinler istiyorum, düzgünce tartışıyoruz ama hala saraydı fransaydı, ülkeydi oraya gidiyor konu.
Ben daha yorum atmıycam, iyi günler hepinize.
Kulaktan duyma bilgiyle gemi yürütülmez. Araştırma diyor ki 2 bin lira açlık sınırı, 7 bin lira yoksulluk sınırı. Gayette doğru rakamlar bunlar. Bu adamda zaten çok açık bir şekilde yazmış, benim maaşım 2013'te 1026 dolardı şu an zamla beraber 654 dolar diye.

Bir arkadaşın isyanı akım olur, yer yerinden oynar. İnsanlar sanalda birbirini yer çünkü birisi gelir, geçinemiyorum diyene şükret deyip garip garip örnekler gösterir.
Devlete 4.sarayı sen yapmıyorsun ama temelinde sen varsın. Geçinemiyorum diyene, sus sesini çıkarma, şükret bak diğer insanlar nasıl geçiniyor diyenler, her şeyin temeli sana ve senin gibilere dayanıyor.
Hem devletin yaptığı şeyler beni ilgilendirmez deyip hemde ben vergimin bana dönüp dönmediğine bakarım demene nasıl bir cevap vereyim bilmiyorum. Nasıl bir ikilem bu anlayamadım. Devlet senin paranla 4.sarayı yapıyorsa, bence artık vergilerin sana dönmediğini anlayabilmen gerekiyor?
Fransa 10 kuruşluk zammı değil, hem geçmişini hemde geleceğini düzeltti. Fransa adam gibi yaşayabilmek için gerekli adımları attı. Hükümete göz dağı verdi, daha iyi yönetin dedi. Emin ol orada yakılan, ateşe verilen her şeyi topla burada ki 1 saray parası etmez. Okçuluk vakfına verilen milyon dolarların yarısı etmez.
Konu tabi ki siyasete kayacak çünkü bunun nedeni ülke yönetimi. Bunun nedeni cinler periler değil.