Selam arkadaslar,
Gecen donanimhaber'de yurtdisinda egitim calisma ile ilgili bir konu actim, baya bir talep oldu (daha önce r10'da da acmistim hatirladigim kadariyla.). Konuya
buradan erisebilirsiniz.
Simdi de farkli bir konu acmak istedim..Her ne kadar programlama forumu olsa da yeni baslayan ya da belirli bir seviyeye gelmis ancak henüz tam ne yapacagini kestiremeyen, sectigi yolun dogrulugundan emin olmayan arkadaslar icin bilgim olan konularda yardimci olmak istiyorum.
Cekinmeden her soruyu sorabilirsiniz. Sahsi ve özel seyler degilse forumdan sormaniz diger arkadaslar icin iyi olacaktir. Ozel seylerse özel mesaj yollayabilirsiniz. Isteginiz olursa da isimsiz olarak onlarida konuda paylasablirim.
Uzun yillardir yazilim ve elektronik alaninda calismaktayim. Suan Isvicre/Basel'de bir firmada IoT Application Engineer olarak calisiyorum. Yüksek lisansimi da yine isvicre'de yaptim computer science'da. Türkiye'de cok firmada calismadim, daha cok freelancer olarak calistim, bir cok kuruma, firmaya, sahsa yazilim gelistirdim. O yüzden sirketlerle ilgili cok spesifik seyleri bilemeyebilirim. Yani türkiye'deki ortalama maaslar, is yükü vs cok bilgim olmayabilir. Ama bu tarz sorulari da bilen arkadaslar cevaplayabilir, benim acimdan sakinca yok..
Cekinmenize gerek yok, kimseyle dalga gecmem alay etmem. Sonucta bilmediginiz bir sey, kafaniza takilan bir sey varsa gülünc de olsa inadina sorun. Elimden geldiginde tüm mesajlara cevap vermeye calisacagim. Bir karsilik ve beklentim yok kimseden..
Not: Yazilim, elektronik, IoT, avrupa is/okul, kariyer, yabanci dil gibi konularda sorular sorabilirsiniz..
Hadi bakalim