Henüz 18 yaşındasın bu umutsuzluk nedir ? Evet kimsen olmaya bilir çok zor bir durum farkındayız ya da farkında olduğumuzu sanıyoruz ancak yaptığın her şeyden sıkıldıysan yeni şeyler yap. İşe gir ya da işini değiştir , farklı bir şehre taşın orada çalış seni bağlayacak hiç bir şeyin yoksa dünyanın en özgür insanısın demektir . Yapmak istediğin şey neyse onu yap . Spor yap , gez toz aklına ne geliyorsa yap. Ancak kurduğun cümlede sadece bu dünyada çekip gitmek var. Eğer inançlı birisiysen gideceğin yer bu dünyadan çok daha kötü olacak . Eğer inancın yoksa gideceğin sadece bir hiç bu dünyadan daha iyi olacak bir yere gitmeyeceksin.
Özgürlüğünün tadını çıkar , her şeyi yapabilirsin. Kafanda ki bu düşüncelerin hepsini bırak ve hayata yeniden başla '' dünyada gezgin ol ''
18 yaşındayım ve bu yaşıma kadar sevgiye hasretim ne ailem ne arkadaşım kimsem yok böyle eve kapanmışım kafayı yemek üzeriyim neden yaşıyorumki diyorum herzaman hayat çok zormuş be onu anladım. Hepsinizi çok seviyorum hakkım geçmişse helal edin benim hakkım hepinize helal olsun allaha emanet olun 😔