Öncelikle Merhabalar
Bugün öğleden sonra yandex hesabıma giriş yapmak istedim. Ancak hesabıma bir türlü giriş yapamadım. Şifre yanlış diyip diyip durdu.

Daha sonra hesabın şifresini yenilemek istedim. Neyse ki hesabın içindeki kurtarma mailini değiştirmemişlerdi.

Şifreyi yenilediğimde hesabıma giriş yapılmış ve kayıtlı olduğum bütün bitcoin borsalarında hesabım sıfırlanmıştı.

Bunların içinde binance da var. Az da olsa üç beş bir şey sadece binance hesabımda vardı ve onun da şifresi değiştirilmişti. (Önceleri google authenticator kullanıyordum ancak telefonun bozulma ihtimaline karşı kaldırmıştım.) Hesaba geri erişim sağladım ancak şu an çalan adam hesaba google authenticator eklediği için giriş yapamıyorum. Benim telefonumda hala binance şifresini google authenticator üretiyor ancak onu kabul etmiyor. Sonuç olarak ne çalan adam ne ben hesabıma erişemiyorum. İçindeki tutar çok önemli değildi benim için ancak yine de peşini bırakmamak istiyorum. Benzer bir durumu yaşayan ya da öneri verebilecek kişilerden yardımlarını bekliyorum.