Kuzenler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardesime telefon almak icin teknosanin sitesinden telefon baktik ve xiaomi redmi note 7 telefonunj begendik. Teknosanin sitesinde 4gb ram ve 64gb depolama alani vardi ve telefonun baska bir modeli yoktu. Dün teknosa magazadina gidip bu telefonu bu ozellikler var diye aldik. Eve geldik taktik baktıkki telefonda 32gb hafiza ve 3gb ram var. Faturaya vs baktik evet faturada kutuda 32gb yazior. Yani biz sitede baska versiyonu olmadigi için kontrol etmeden aldik. Bugunde degisim yapmak icin gittigimizde magazadan alinan urunlerde değişim iade olmaz dendi bize. Neden olmuyor diyorum, ürüne sim kart taktiginiz icin sinyal gitmiş cart curt olmustur iade alamayiz diyor. E internetten alsam sim kart taksam gene sinyal gidiyor o zaman iade oluyor diyorum bakiyor bana.

Ben simdi tuketici haklarina gidecegim en kotu ne demek urunun degisimi olmuyor daha alali 2 gun olmus.

Size sorum şu. Gercekten boyle mi yani napsak etsek bu urunu iade edemez miyim ? Yoksa bunlar vatandasa boyle mi diyorlar ?

En kötü olmadi kasko yaptirmistik telefona. Tamir olamayacak kadar parcalayip paranin iadesini isteyecegim.
Mağazadan alınan ürünler için iade zorunluluğu yok. Yasal olarak bu böyle. İnternetten alsaydınız iade edebilirdiniz.

Yaptırdığınız kaskoyu inceleyin yüzde kaçını karşılıyor diye.