Attainable Net Data Rate değeri hattınızın ulaşabileceği değeri ifade ediyor.
Yani hattınız 61,050 mbit downlod değerini ve 25.410 upload değerini destekliyormuş.
Sizin aldığınız hız 35,833 download ve 3,070 upload.
Turknet bildiğim kadarı ile desteklenen tüm hızı veriyor. Atıyorum 70 80 tl ödüyorsunuz ne kadar hız destekliyorsa kullanabiliyorsunuz. Modem değerine göre 61 mbit setekliyor siz 35 alıyorsunuz. 25 mbit upload destekliyor hat siz 3 mbit alıyorsunuz.
Bilgilerde şu gözüme çarptı. Zayıflama değerleri çok iyi santrale çok yakınsınız ama SNR dediğimiz hat gürültü seviyesi Upload için 24.1 ama download için 15,3 görünüyor. Bu 15 daha iyi olabilirdi. Zaten yukarı attığım tabloda bağlantı gerçekleşir ama kopma olabilir seviyesine yakın bir seviyede.15 altı için konuşuyorum. Belki sorun yaşadığınızda bu değerler daha düşüktü. Şu an için bir sorun gözükmüyor.
Size bir bilgi vereyim elimde çok fazla ağ şifresi var yan komşu ile bile bu değerler değişebiliyor. Türkiye'de al yapı gerçekten kötü. Karşı sokakta net süper iken sizde kötü olabiliyor. Yan komşu neti ile CSgo tab ping değerlerinde 55 ping görürken aynı sokaktaki diğer netlerde 100 ping seviyelerinde oyun oynayabiliyorsunuz. Hat değerleri ve indirme değerleri çok farklılık gösterebiliyor.
Umarım en kısa zamanda sorununuz tamamen çözülür.
Hocam 35 mbit paketini aldım ben ve genel olarak 30 mbit hızı görüyorum. Ama kopmalar çok sık olmuyor fakat olduğu zaman da 1 gün gelmeyebiliyor. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Bu 15.3 olan değer için de muhakkak destek talebi oluşturacağım. Saygılar, iyi çalışmalar.