Herkese merhaba,

Yaklaşık 2 yıldır turknet firmasından internet hizmeti alıyorum. Daha öncesinde Süperonline firmasından hizmet alıyorduk ve 16 mbit destekleyen paket kullanıyorduk. Fakat 16mbit hız almaya çalışırken sürekli kopmalar yaşanıyordu ve bu yüzden 12 mbit hıza sabitlenerek kopma sorunlarımız son buldu.
2 senenin dolduğu sürede turknet aradı ve 35 mbit verebiliriz dedi. Hatta ilk ay ücretsiz taahhüt yok deyince deneyelim dedik. Şu anda 2 seneyi doldurduk. Özellikle ilk 1.5 senesinde hiç destek kaydı oluşturmadık diyebilirim. Kopmalar başladı ve destek kaydı oluşturdum. Dediler ki modem arızalanmış bu yüzden internet hizmetiniz kopmaktadır.
Kabul dedik ve gittik yeni modem aldık. Markası Zyxel ve fiyat olarak 300 TL civarında bir şeydi. Aldığım tarih 17 Nisan ve bu zamana kadar da yine büyük sıkıntılar yaşamadık. Ara ara altyapı çalışmasından dolayı internet kopmaları olsa da kabul edilebilir şeylerdi.
Şimdi bu hafta yine aynı durum oluştu ve geçtiğimiz hafta yine altyapı çalışması oldu. Kaldı ki internet bu hafta sürekli olarak gittiği için destek kaydı oluşturdum ve modemin arızalandığı söyledi. 4 ay dahi olmamışken modem bir anda arızalandı.
Şüphe ettiğim bir konu olduğu için de foruma yazmak istedim. Arızalanan modemin marka, model, mac numarasını istediler. İncelemek isteriz gibisinden ve göndermedim. Çünkü sonucu benim ile paylaşmayacaklar. Bir firma niye böyle bişey ister sizce?
Ya da benzer bişey yaşayan oldu mu? Modemin garantisi devam ettiği için servise götürüp teslim edeceğim ama can sıkan bir durum yani yaşananlar. Görüş ve önerilerinize ayrıca açığım.
Okuyan, cevap yazan herkese gönülden teşekkürler, iyi çalışmalar.