Dün Fatih'te Turkcell bayii gördüm ve 2. faturalı numaramı taşımak için bilgi aldım. Bir tarifede sözlü karar kıldık kimlik verdim bana bir simcard verdi.
Sözleşme yok mu dedim maile gelecek dedi. Mail yazdım tamam dediler.
İmza falan olmadı. Çıktım.
2 saat sonra sms geldi. Dijital imza için teşekkür ederiz diye.
Bunu görünce çağrı merkezini aradım 20 dk konuyu konuştuk ben imza atmadım iptal edin öyle durum varsa dedim.
talep oluşturuyorum dedi.
bugün mesaj geldi transfer işlemi onaylandı diye.
Genel müdürlük dahil 5 kişiyle görüştük kimse ilgilenmiyor. Talebim bile görünmüyor. Tekrar talep oluşturdum.
Sahte imza var Turkceli ilgilendiren önemli bir durum diyorum.
Herhangi bayiden iptal edin dediler. Başka bayiiye gittim buradan olmaz dediler.
En son tekrar gittim aldığım bayiye.
Orada iyi niyetli sıra beklemiyeyim diye kendilerinin imza attıklarını söylediler.
Bir şey olmaz sonra iptal edin isterseniz hattı dediler.
Bende rahatsız olduğumu benim olmayan imzalı hattı iptal etmelerini istediğimi söyledim. Aradılar merkezı iptal olmuyormuş işlem başlamış.
Turkcell'e durumu sahte imza olarak tekrar bildirin diyorum - Bayi olarak biz ceza yeriz diyor.
Bir şey olmaz desem,
bu sefer Faturalı hat bu imzalar kayıt altına alınıyormuş, yarın bir gün aynı imzayla bu adam telefon alsa başka şeyler yapsa o da ayrı bir sıkıntı çıkabilir.
Hangi tarifeye imza attı neler var ondan bile haberim yok .
Turkcell merkezin böyle ciddi durumu erken haber vermeme rağmen ilgilenmemesi ve durdurması bayiyi arayıp nedir ne değildir diye sormaması ayrı bir sıkıntı zaten.
Kaç kere uzun görüşme yaptık icraat yok.
EDİT: Turkcell BTK üzerinden cevap vermiş. Sahtecilik olduğu yönündeki iddialarınızı biz tespit edemedik. Evraktaki sahte imzalar savcılık tarafından takip edilir ve üçüncü kişiler hakkında suç duyurusunda bulunun anlamında bir mesaj göndermiş. Yargı kararını alıp bize gönderebilirsiniz demiş.